Tjenester

Nybygg

Sitter du på en boligdrøm som du ønsker å realisere? Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for hele boligprosjektet helt til et nøkkelferdig hus. Vi er strukturerte, målbevisste og gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

Hytte

Ønsker du å bygge hytte ? Arbeidet vi utfører skal består av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien for å søre for at hytten passer til kundens ønske.

Tilbygg

Behøver du mer plass? Da kan et tilbygg være noe for deg. Vi i Byggmester & Tømrermester Romar Bryhn lang erfaring innen tømmeryket og hjelper deg med å se nye løsninger til ferdingstilling av et tilbygget.

Rehabilitering

Å rehabilitere et eldre bygg krever ofte fagkompetanse. La fagfolk gjøre jobben for deg. Vi har mange års erfaring med rehabilitering av hus i sveitserstil og samtidig beholde den gamle stilen og sjarmen.

Oppussing

Oppussing av eldre bolig til moderne standard er faglig krevende. Vi kan hjelpe deg med nytenkning og oppussing slik at boligen passer til dagens krav til funksjonalitet og kvalitet.

Snekkertjenester

I tillegg til større prosjekter tar vi på oss små prosjekter. Behøver du ny garasje,  legge terrasse eller bytting av dører og vinduer. Så hjelper vi deg fra ide til ferdig resultat.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle